Sauna’s

Opgiet sauna
De temperatuur in deze sauna ligt rond de 90°C, met een luchtvochtigheid van ongeveer 20%. Douchen vooraf is verplicht en na de sauna is het belangrijk om goed af te koelen. Als gevolg van de warmte ontspannen de spieren, verbetert de bloedcirculatie, stofwisseling en ademhaling.
De opgiet sauna heeft 5 banken in 3 verschillende hoogtes. In deze sauna worden ook regelmatig een handmatige opgieting gegeven door de saunameester.

Sauna 70 °c
De temperatuur in deze sauna ligt rond de 70°C, met een luchtvochtigheid van ongeveer 20%. Douchen vooraf is verplicht en na de sauna is het belangrijk om goed af te koelen. Als gevolg van de warmte ontspannen de spieren, verbetert de bloedcirculatie, stofwisseling en ademhaling. Deze sauna sauna heeft 5 banken in 3 verschillende hoogtes.

Infraroodstralers
De infraroodstralers zijn gevestigd op de lange witte bank. U kunt hiervoor plaatsnemen en genieten van de heerlijke warmte. Laat de warmte in uw spieren trekken voor ontspanning.

Solarium
Het Wellness Trivium solarium bestaat uit een staande en een liggende zonnebank. Deze zonnebanken zijn voorzien van een muntautomaat waardoor u kan bepalen wanneer u gaat en hoe lang u wilt zonnen.
Uiteraard geven onze specialisten u graag een advies op maat over de beste manier van zonnen en ook over huidverzorging tijdens en na het zonnen.

web-Trivium-Interieur-Welness-Sauna_J4A6157