Rasul

De Rasul is een klassiek, Oosters reinigend en verzorgend ritueel voor het lichaam. Rasul betekent letterlijk vertaald: “wassen”. In deze klassieke Rasul komen duizenden jaren oude kennis samen omtrent gezondheid, huidverzorging en schoonheid geïnspireerd op wisselwerking tussen de vier elementen: Water (stoom), Vuur (warmte), Lucht (essentiële, aromatische oliën) en Aarde (het Rasulproduct op basis van klei, heilzaam bronwater uit onze eigen bron en aromatische, essentiële oliën).

Hoe werkt het?
U verzamelt zich bij de stoomcabine, waar de Rasulspecialiste op u wacht. Zij vertelt u alles rondom het ritueel. Nadat u uzelf of elkaar heeft ingesmeerd met het Rasul product, gaat u de stoomcabine in. Bij het inwrijven wordt de huid ontdaan van vuil en dode huidcellen. Bovendien stimuleert het de doorbloeding van de huid. Vanwege de heilzame werking van de klei en het water, blijkt het de beste methode te zijn voor het behoud van een goede gezondheid en het wegnemen van de dagelijkse stress, spanning en vermoeidheid. Door invloed van warmte en stoom vergroten de poriën van de huid waardoor de dampen diep reinigend werken en daardoor de huid voorziet van natuurlijke elasticiteit en soepelheid. Na het Rasulritueel neemt men een lauwwarme douche om restjes modder weg te spoelen. De huid voelt weer heerlijk schoon en zijdezacht aan. Het ritueel eindigt met het nuttigen van een heerlijk glaasje muntthee.

40 minuten €20,00

Selecteer datum en tijd

Kies de gewenste behandelingsdatum en tijd om een reserveringsaanvraag in te dienen.
Een medewerker van Wellness Trivium zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om uw reservering (indien beschikbaar) te bevestigen.


Uw reservering is onder voorbehoud. Er wordt contact met u opgenomen voor een definitieve afspraak.