Dagarrangementen

Laat alle stress van u afglijden en schuif de dagelijkse beslommeringen aan de kant. Dompel uzelf onder in een gevoel van luxe, ontspanning en weldaad met één van onze arrangementen. Ervaar, geniet, beleef… We bieden arrangementen aan waarbij u de gehele dag gebruik kunt maken van ons wellness center. Het is uiteraard ook mogelijk om een arrangement ‘op maat’ aan te passen, onze medewerkers denken graag met u mee om u een geweldige dag te bezorgen. Bij beschikbaarheid is het mogelijk om individuele beautybehandelingen of massages bij te boeken. Graag tot ziens bij wellness Trivium

DAGARRANGEMENTEN

Dag Arrangement Deluxe €108,50 p.p.
Laat u geheel verwennen met dit uitgebreide arrangement. Met de Rasul behandeling brengt u rust in uw lichaam en geest, uw huid voelt zachter dan ooit.
Dag Arrangement Royal €39.50 p.p.
Tijdens dit arrangement kunt u genieten van alle wellnessfaciliteiten. Verwen uw huid met een verzorgende behandeling voor het lichaam of gezicht.
wellness arrangement comfort Dag Arrangement Comfort €29,50 p.p.
Met dit arrangement geniet u van een hele dag wellness. Ga lekker even onder de zonnebank liggen. Daarnaast is een lichte lunch inbegrepen.
Wellness High Tea €49,50 p.p.
Geniet nu bij Wellness Trivium van het Wellness High Tea arrangement. Een combinatie van een heerlijke High Tea en ontspannende wellness.