Beautybehandelingen

WHERE BEAUTY BEGINS…

Samen met Cenzaa zorgen wij met veel liefde voor uw huid en dagelijks verzorgingsritueel. Onze revolutionaire producten en behandelingen zijn vervaardigd met respect voor de aarde en in harmonie met het leven. Deze toewijding vindt u ook terug in onze salon.

Om uw behandeling zo persoonlijk mogelijk te maken starten we met het bespreken van uw huidwensen. Daar a wordt er een huidanalyse gemaakt en verrichten we een vochtmeting, zodat we u een persoonlijk 6 stappen huidadvies op maat kunnen geven.

In onze salon werken we alleen met de beste producten. Voor de ontspannende, huidverbeterende, huidverjongende  en cosmedische behandelingen werken we met het 100% Nederlandse merk Cenzaa.

Wij staan 7 dagen per week voor u klaar en bent u bij ons welkom voor unieke behandelingen, professionele producten en leuke gifts!

Kies uw persoonlijke moment van pure ontspanning en resultaat!

Beauty behandeling: Face Quick Advanced Skincare
45 min €47,50 p.p. reserveren
Een unieke kennismakingsbehandeling waarin Wellbeing & Huidverbetering hand in hand gaan. Met een heerlijk theeritueel wordt u ondergedompeld in de wereld van Cenzaa. U ervaart een weldadige geurreis, beleeft het bijzondere welkomstritueel en een ontstressende Cenzaa massage, de Balance Sensage, terwijl er gelijktijdig aan huidverbetering wordt gewerkt.
114x114-facesublime
Impressions
55 min €57,50 p.p. reserveren
Ervaar in 55 minuten wat Cenzaa u te bieden heeft. Onderga een bijzonder Cenzaa ritueel waarbij u wordt meegevoerd op een heerlijke smaak- en geurreis. Een ultieme beleving van rust en welbehagen waarbij uw zintuigen aangenaam verrast worden. Naast deze weldaad staat uw huidwens centraal en zal de behandeling hier volledig op worden afgestemd. De weldadige Cenzaa massage en een op maat gemaakt maskerritueel brengen uw huid in balans.
114x114-facesublime
Moments
85 min €87,50 p.p. reserveren
Gun uzelf de serene Cenzaa Moments behandeling met huidverbeterende effecten! Tijdens deze 85 minuten durende behandeling worden alle zintuigen getrakteerd op de complete Cenzaa beleving. Ervaar de intensiviteit van het dubbele reinigingsritueel, de verschillende luxe massagetechnieken, de comfort van het intense touch masker ritueel en geniet lang na van de huidverbeterende effecten van deze ultieme Cenzaa behandeling.