Beautybehandelingen

Iedere gelaatsbehandeling start met een intake gesprek. Dit om uw huidconditie te bepalen, uw behoeften en wensen door te spreken, waardoor een behandel- en
productkeuze gemaakt kan worden. Dit doen we om tot een optimaal resultaat voor u te komen.

Het tranquillity welkomsritueel zorgt voor een ontspannen start van de behandeling. We gebruiken hierbij de tranquillity geur. De tranquillity geur bestaat uit een aantal aromatische oliën zoals rozen extract, vanille extract en sinaasappel dit zorgt voor ontspanning en rust.

Onze behandelingen worden volledig masserend uitgevoerd. Door alle onderdelen van de behandeling masserend uit te voeren zorgt dit voor een betere doorbloeding in de huid, waardoor afvalstoffen beter worden afgevoerd en ingrediënten dieper in de huid opgenomen kunnen worden. Tevens zorgt dit voor een ultieme ontspanning.

Ook de mannen kunnen deze heerlijke gelaatsbehandelingen ondergaan. Speciaal voor de mannen hebben wij de man space productenlijn.

Tijdens onze behandelingen werken wij uitsluitend met het product Comfort Zone.

Dit product is gericht op het stimuleren van alle zintuigen. Horen, zien, ruiken, proeven en voelen staan centraal tijdens de behandelingen. Het Italiaanse merk bevat natuurlijke ingrediënten uit biologische teelt en is dierproefvrij. De directe gevoelsbelevenis zorgt voor ultieme ontspanning en opmerkelijke resultaten.

Beauty behandeling: Face Quick Face Refresh
25 min €32,50 p.p. reserveren
We starten de behandeling met de oppervlaktereiniging en de dieptereiniging. Hierna krijgt u een heerlijk masker. De behandeling wordt afgesloten met een dagverzorging aangepast op uw huidconditie.
114x114face-essence Face Essence
50 min €52,50 p.p. reserveren
Heerlijke ontspannende well-being gelaatsbehandeling waarin uw huid gereinigd en gescrubt wordt. Uw gelaat, nek en decolleté worden gemasseerd. Een masker voedt uw huid met de juiste ingrediënten. Tijdens het masker ontvangt u een hoofdhuidmassage.
Beuty behandeling: Face Special Face Balance
65 min €62,50 p.p. reserveren
Gelaatsbehandeling waarin zowel een oppervlakkige als een dieptereiniging wordt gegeven. Tijdens de behandeling worden de wenkbrauwen gemodelleerd of oneffenheden verwijderd. Ook zal uw gelaat, nek en decolleté gemasseerd worden. U ontvangt een hoofdhuidmassage tijdens de inwerktijd van het masker.
114x114-facesublime Face Complete
80 min €82,50 p.p. reserveren
Een uitgebreide behandeling voor het gelaat, Tijdens deze behandeling wordt uw huid niet alleen gereinigd en intensief verzorgd, ook de wenkbrauwen worden gemodelleerd en oneffenheden verwijderd.